Wie ik ben en wat mij inspireert

Ik ben Ellen, de oprichtster van ELLA Weddings. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man, zoon en dochtertje in Zwolle. Door mijn grote familie- en vriendenkring heb ik, buiten mijn eigen bruiloft, vele feesten, partijen en bruiloften gezien en daarbij ook daadwerkelijk bijgedragen aan het organiseren en plannen hiervan. Hiernaast heb ik een vaste baan als planningsfunctionaris op de OK in het ziekenhuis. Door mijn jarenlange ervaring ben ik ervan overtuigd dat ik jullie de leukste, mooiste en geweldigste dag kan bezorgen. Bij weddingplanning ligt een grote verantwoordelijkheid maar met mijn nuchtere insteek gaat dat helemaal goed komen!

Adviseren, inspireren en helpen

Daarnaast heb ik deelgenomen aan de opleiding grafisch vormgever dus met mijn creativiteit zit het wel goed. Naast jullie wensen kan ik jullie adviseren, inspireren en helpen met het maken van de juiste keuzes. Mijn sterkste punten zijn plannen en organiseren. Tevens werk ik heel geordend en ben ik zeer accuraat. Hierdoor kan ik jullie veel overzicht bieden. Ik zal jullie met regelmaat op de hoogte houden met wat de stand van zaken is.

Levensgenieter

Als persoon ben ik een levensgenieter: reizen, een hapje en drankje met vrienden in de stad, shoppen, festivals en concerten.

Ik hoop dat jullie nu een beetje een indruk hebben van wie ik ben.
Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten, neem dan contact met mij op!

Ik ben Ellen

Ik ben Ellen

Ellen van Vilsteren - Lambertus
06 - 44 03 36 42

Meer informatie?
Neem dan contact op